Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Werkwijze

deSnoepspecialist.nl wil er alles aan doen om uw verkoop te bevorderen. Wij voorzien u van de juiste premiums en relatiegeschenken, die optimaal voldoen aan de eisen die u stelt aan uw actie. U kunt via deze site uit onze webcatalogus een keuze maken. Wanneer u nog niet precies weet wat u zoekt is het plezierig om hierover te kunnen overleggen. Een handig hulpmiddel hierbij is ons briefing formulier. Dit helpt u om zo helder mogelijk uw wensen te formuleren. Hierdoor kunnen wij de offerte als een maatkostuum maken.

Custom made

Wanneer een standaard product niet of onvoldoende beantwoord aan uw wensen, bent u bij ons aan het juiste adres. Afwijkende producties, eigen ontwerpen en creatief maatwerk behoren tot onze specialisaties. Wanneer uw wensen een persoonlijke toelichting behoeven, maken wij graag een afspraak met u. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.

werkwijze-banner.jpg

Aandacht van offerte tot levering

Uw opdracht is bij ons in goede handen. In diverse stadia voor en tijdens productie en vóór levering oefenen wij controle uit op de te leveren goederen. Dit geldt uiteraard ook voor het bewerkingsproces van diezelfde producten. Wij zijn zeer zorgvuldig in het beoordelen van monsters en proefdrukken.

Kennis

Als importeur zijn wij heel goed op de hoogte van de wet- en regelgeving betreffende de verwerking en behandeling van grondstoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het cadmiumbesluit. Net als u hechten wij grote waarde aan een stipte levering en dat onze producten in perfecte staat worden geleverd. 100% tevredenheid is ons streven. Onze producten zijn namelijk een waardevol middel om uw verkoop te stimuleren.

Logistiek

Wanneer uw opslagcapaciteit onvoldoende is, bieden wij u de mogelijkheid om opslag en beheer van u over te nemen en te leveren wanneer het u uitkomt. Ook bieden wij u mogelijkheden voor het ontwikkelen en beheren van uw eigen webshop.

Contact

Wilt u snel contact, vult u dan ons contactformulier in of bel 0416-671777 . Wanneer uw wensen een persoonlijke toelichting behoeven, maken wij graag een afspraak met u. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Kortom u bent bij WOT-P aan het juiste adres voor al uw promotionele activiteiten!