Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Over WOT-P

Organisatie

WOT! Promotions heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij hebben ons sinds 1997 ontwikkeld tot een begrip in de promotionele branche. WOT! Promotions speelt in op ontwikkelingen en trends. Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van promotionele producten en relatiegeschenken is een specialisme dat wij beheersen als geen ander. De medewerkers werken al vele jaren voor WOT! Promotions. Daardoor zijn zij zeer ervaren en is er een goede band opgebouwd met klanten. Wij varen onze eigen koers

Mission Statement WOT! Promotions

Succesvolle waardetoevoeging aan het proces van opbouwen, ondersteunen en onderhouden van merken, huisstijlen en relaties door het leveren van doelgerichte promotionele producten terwijl we daarbij streven naar win/win/win situaties voor klanten, WOT! Promotions, leveranciers en alle overige betrokkenen. Zorg voor maatschappij, milieu en plezier in ons werk speelt daarbij een belangrijke rol.

Code of Conduct

Wij hechten belang aan maatschappelijk verantwoord handelen, denken en doen. Wij verwachten dit van en formuleren dit naar onze medewerkers, fabrikanten en alle andere betrokken partijen in het proces van de levering van promotionele produkten. Daartoe commiteren wij ons aan de code of conduct van onze branchevereniging PPP. Download code of conduct.

contact gegevensteamtotaal leverancier

werkwijzespecialisten websitesshowroom

nieuws overzichtvacatures stagerss syndication